Hirdetés

Tényleg 1080p-s kijelző került az Acer Iconia Tab A700-ba



|

A gyártó formálisan még nem jelentette be az eszközt, ám a CES-en már kipróbálható egy közel végleges prototípusa.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt meglehetősen vad pletyka érkezett az Acer háza tájáról, amely szerint a 10,1 colos Iconia Tab A700 táblagépük 1920×1080 pixeles érintőkijelzővel fog piacra kerülni. Ugyan a vállalat ezen hír publikálásának pillanatáig szigorúan véve nem jelentette be a megoldást, ám a Consumer Electronics Shown-n már kipróbálható a készülék prototípusa – és valóban 1080p-s panel található benne.


Az Ice Cream Sandwich-csel valamikor a második negyedév folyamán piacra kerülő tabletbe 1,3 gigahertzes frekvencián üzemelő, négymagos CPU-val ellátott NVIDIA Tegra 3 System-On-Chip került, a vakuval is kiegészített hátlapi kamerája 5 megapixeles, az előlapi szenzorával pedig 720ps- videókat is lehet rögzíteni.


Nem meglepő módon a 9,8 mm vastag készülék beépített 3G modemmel is elérhető lesz, a HDMI kimenetének köszönhetően pedig külső megjelenítőre is kiküldhető az IPS panelének képe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.