Hirdetés

Tényleg drága lesz a Galaxy S8



|

Több forrás is 799 eurós indulóárat emleget, a nagyobb modell pedig 899 euróba kerülhet.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S8-as csúcskészülékről gyakorlatilag mindent láttunk már az elmúlt hetekben. A napokban különösen felgyorsult a szivárgás, egyre több a fotó a valódi modellekről is. Fent például a Galaxy Note 7 mellett látható a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. 

Hirdetés

Arról is többször hallhattunk, hogy idén minden gyártó emeli a zászlóhajói vételárát. Ronald Quandt pedig a Twitteren szellőztette meg, hogy 799 euróba kerül majd a Galaxy S8, a nagyobb kiadás pedig 899 euróba. 

Eleinte mindenki remélte, hogy csak elírásról van szó, azonban később a MobileFun is elkezdett előrendeléseket felvenni Nagy-Britanniában. Pedig a Samsung még meg sem tartotta a hivatalos bemutatót. 

A brit cég ráadásul 799 euróért tette fel a 64 GB-os Galaxy S8-at, vagyis mivel sokadszorra is ez az összeg kerül elő, ezért egyre inkább úgy tűnik, hogy megvan a Galaxy S8 indulóára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.