Hirdetés

Tényleg dupla kamerát kaphat az iPhone 7



|

Bizonyítékként egy tok is előkerült Sonny Dickson jóvoltából.

Hirdetés

Bizonyára van, aki még emlékszik Sonny Dickson nevére. Ő az az ausztrál, aki anno az iPhone 5C-ről sokat szivárogtatott. 

Hirdetés

Az Unbox Therapyval közösen ezúttal az iPhone 7-et vették célba, amelyhez szereztek egy tokot. Persze ez nem annyira izgalmas, mint a valódi készülék, de ha igazi, akkor sok dolgot megerősít. 

A hátsó kamera nagy kivágása például arra enged következtetni, hogy valóban igaz a többi pletyka és szivárgás, és az iPhone 7 tényleg dupla kamerát kap hátul. 

Egyes feltevések szerint az Apple azt a technológiát vetheti be, amit az izraeli LinX céggel együtt vásárolt: az okostelefonos kamerarendszerük SLR-minőségű képek és 3D-s fotók rögzítését teszi lehetővé. 

A Lightning port meglehetősen nagy kivágást kapott, ami azt a régóta emlegetett hírt erősíti meg, hogy az Apple leszámol a 3,5 milliméteres jackcsatlakozóval. 

A hangerőgombok és a bekapcsológomb helye és formája nem változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.