Hirdetés

Tényleg jön a Google Nexus S



|

Valószínűleg a Samsung Galaxy S hardverére épül a keresőcég új mobilja.

Hirdetés

Néhány napja újból pletykák tárgyát képezi a Google következő mobilja, a keresőcég a megszokott módon mindent tagad - ugyanez történt a Nexus One esetében is. Így eddig inkább a kivárás taktikáját választottuk a témával kapcsolatban, de most megtört a jég: a Best Buy áruházlánc weboldalán rövid ideig látható volt a mobil reklámja.

 

Google Nexus S
Google Nexus S

 


A szöveg szerint a telefon a karácsonyi hajrára elérhetővé fog válni náluk, később pedig vélhetően az amerikai T-Mobile-nál is. Néhány órával a baki után egy névtelenségbe burkolózó Best Buy alkalmazott a Phandroid portálhoz eljuttatott egy fotót, amelyen a készletnyilvántartó rendszerük a Nexus S-ről szóló bejegyzése látható - sajnos a teljes specifikáció nem ismert, de a telefonba 5 megapixeles kamera került, négysávos GSM-hálózaton működik, továbbá támogatja a 7,2 megabites HSDPA-t, és az 5,76 megabites HSUPA-t is.

 

Google Nexus S
Google Nexus S

 

(A képek forrása: Engadget)


A nevéből fakadóan egyértelműnek tűnik, hogy a Samsung Galaxy S (GT-i9000) egy átdolgozott verziójáról lehet szó, az ismert specifikációi szintén megegyeznek a koreaiak mobiljáéval, ráadásul a Google új telefonjának GT-i9020 a típusszáma. Hab a tortán, hogy az Engadgetnek sikerült fotókat is szereznie a készülékről - egyelőre úgy tűnik, hogy csak kozmetikai változások történtek, a belsejében valóban egy Galaxy S bújik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.