Hirdetés

Tényleg okostelefont dob piacra a Pepsi



|

Egyelőre csak Kínában biztos a készülék forgalmazása.

Hirdetés

Enyhén szólva is meglepő információkat kaptunk hétfőn, a Mobipicker megszellőztette Pepsi első okostelefonját. A Reuters megkeresésére a multicég keddre megerősítette a pletykát, a Pepsi P1 nevű készülék hivatalosan 2015. október 20-án fog bemutatkozni. Kártyafüggetlenül olyan 200 dollárba kerülhet majd, egyelőre csak Kínában biztos a forgalmazása.

Hirdetés


A Pepsi sejthetően nem maga tervezte az Android 5.1-et futtató készüléket, helyette egy jelenleg meg nem nevezett mobilgyártóhoz fordult segítségért. A lenti kiszivárgott képen látható mobil határozottan Huawei-es benyomást kelt, de ez persze pusztán spekuláció.


Az árát mindenképp megérheti: 5,5 colos és 1080p-s érintőkijelző, 5 / 13 MP-es kamerák, négymagos CPU, 2 GB RAM, 16 GB háttértár, 3000 milliamperes akku, ujjlenyomat-olvasó, 7,62 mm vastagság.


(Forrás: Phandroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.