Hirdetés

Tényleg régi processzort kap az LG G6



|

Ha az LG a Snapdragon 835-öt akarta volna, akkor leghamarabb májusban vagy júniusban juthatnánk hozzá az LG G6-hoz.

Hirdetés

A legtöbben remélték, hogy a pletykák alaptalanok, és az LG G6 nem a Snapdragon 821-es, tavalyi csúcsprocesszorral érkezik meg, hanem az idei Snapdragon 835-tel. 

Hirdetés

Sajnos azonban igazak voltak a szó-beszédek, most kiderült, hogy a Qualcomm és a Samsung tényleg megtartják az első készleteket teljes egészében a Samsung Galaxy S8-nak. A riválisok számára egy darab sem marad a kezdetekben. 

A lenti kép még a CES-en készült, egy bizalmas prezentáció része volt az LG-től a G6-ról. A forma alapján tényleg hitelesek a kiszivárgott képek, valamint a Full Vision kijelző, amely 2880 x 1440-es felbontású, 18:9-es képaránnyal. 

Ennek hála beigazolódtak a pletykák, hogy a készülék por- és vízálló lesz, hátsó ujjlenyomat-olvasóval - quad DAC is lesz. 

A most megerősített információk közé tartozik az, hogy az LG G6-ban a Qualcomm Snapdragon 821-es lapkája lesz. Ha az LG Snapdragon 835-öt akart volna, a leghamarabb május végén vagy júniusban dobhatta volna piacra a G6-ot. Egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a Samsung után ki kaphat másodikként Snapdragon 835-ös SoC-t. 

Az LG inkább a korai megjelenésre szavazott (és a Galaxy S8 beelőzésére), a G6 várhatóan már márciusban kapható lesz, rögtön a február 26-i bemutatója után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.