Hirdetés

Tényleg vízálló lehet a Samsung Galaxy S5



|

Állítólag a pornak is ellenáll a Samsung új zászlóshajója, a Galaxy S5.

Hirdetés

Mindeddig leginkább az volt a nagy kérdés a Samsung Galaxy S5-tel kapcsolatban, hogy vajon mikor jelenik meg, illetve milyen ujjlenyomat-olvasót kap. A jelenlegi legpontosabb - és leghitelesebbnek tűnő - információk szerint a hamarosan kezdődő MWC-n mutatják be, az ujjlenyomat-olvasója pedig nem a képernyőbe, hanem a Home gombba kerül, amit majd simogatnunk kell

Hirdetés

A legvadabb pletykák gyakran emlegették, hogy a Galaxy S5 akár vízálló is lehet, ezt viszont csak körülbelül annyira lehetett komolyan venni, mint azt a korábbi viccet, hogy az iOS 7 vízállóvá teszi az összes jelenlegi iPhone-t. A koreai ZDNet iparági forrásokra hivatkozva úgy tudja, mégsem viccről van szó

A Samsung Galaxy S5 állítólag tényleg vízálló lesz, ráadásul ezen felül a pornak is ellenáll. A jelenlegi csúcsmodell, a Galaxy S4 ilyet nem tud, ellenben egy mindenki számára vonzó opcióról van szó. A leendő utódról annyit tudni még, hogy 5,2 hüvelykes lehet, 1440 x 2560-as felbontású kijelzővel, és hó végi megjelenéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.