Hirdetés

Tetszetős Moto G4-trióval állt elő a Lenovo



|

Megérkezett a Moto G4, a Moto G4 Plus és a Moto G Play.

Hirdetés

A Lenovo bemutatta a legújabb okostelefonjait, a Moto G4-et, a Moto G4 Plust és a Moto G Playt. Bár ezek alapvetően a belépőkategóriát erősítik, meglepően jó tudásúak. 

Hirdetés

A Moto G4 és a Moto G4 Plus például 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as felbontású kijelzőt kaptak, Gorilla Glass 4-es védőüveggel. Ez alatt a Qualcomm Snapdragon 617-es, nyolcmagos processzora található, 3000 mAh-s akkumulátorral. Mindkettőnél adott a microSD-foglalat és az 5 megapixeles előlapi kamera is. 

Értelemszerűen a Moto G4 Plus a legjobb a három közül, erre ujjlenyomat-olvasó jutott, 16 megapixeles, fázisérzékelős kamerával, automatikus HDR és manuális móddal. A 16 GB-os modellbe 2 GB RAM került, a 32 GB-oshoz 3 GB jár. 

Az olcsóbbnak ígérkező Moto G4-ből hiányzik az ujjlenyomat-olvasó, illetve csak 13 megapixeles a kamerája. 

A Moto G Play eközben kisebb és gyengébb, így vélhetően kedvezőbb lesz az ára is. Az 5 hüvelykes, 1280 x 720-as kijelző alatt Snapdragon 410-es lapka, 2 GB RAM, 16 GB tárhely és microSD-foglalat található. A kamerák 8 és 5 megapixelesek, az akku pedig 2800 mAh-s. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.