Hirdetés

Titkos kijelzőtechnológián dolgozik az Apple



|

A tajvani titkos laborban OLED-kijelzőket tesztelnek.

Hirdetés

Mostanában sok jelentés érkezett arról, hogy az Apple OLED-kijelzőket tesztel a következő iPhone modellekhez. Egyes elemzők szerint ezek megjelenésére legkorábban 2018-ban vagy 2019-ben lehet csak számítani, mások már a jövő évre ilyen panelt várnak. 

Hirdetés

Bármelyik forgatókönyv is legyen a jövő, az biztos, hogy az Apple keményen dolgozik az új technológiákon. A Bloomberg szerint egy új, tajvani titkos laborban 50 mérnök dolgozik új paneleken a következő iPhone-okhoz. 

A feladatuk az, hogy könnyebb, nagyobb fényerejű kijelzőt készítsenek, ami kevesebbet fogyaszt a jelenleginél. 

Meglepő módon hiába van terveben az új OLED-panel, elsőként egy jobb LCD-t akarnak összerakni a mérnökök. Az Apple állítólag szívesen függetlenítené magát a nagy gyártóktól, mint az LG Display, a Japan Display, a Samsung vagy a Sharp. 

Az Apple pénzt és munkaerőt fektet a projektbe, majd ha minden jól megy, kiszervezi a gyártást egy kisebb céghez, mint az Innolux vagy az AU Optronics. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.