Hirdetés

Titkosított telefonálást ígér a Geeksphone Blackphone



|

A hangalapú beszélgetéseinket is titkosítja a Geeksphone Blackphone.

Hirdetés

A Geeksphone igyekszik kihasználni az NSA okozta félelmeket, amelyek az adataink biztonságával kapcsolatosak. A Blackphone célja, hogy mindent, amit a mobiltelefonunkon csinálunk, titokban tartson. A készülék az MWC alkalmából lett előrendelhető, az első vásárlók 629 dollárért cserébe a nyáron juthatnak hozzá. 

Hirdetés

A biztonságra alapozó okostelefon egyébként egy teljes mértékben átalakított Android operációs rendszert használ, aminek a biztonsági funkcióit állították a középpontba. Maga a telefon semmit nem követ rólunk, és a követés mértékét az appok esetében is testre szabhatjuk. A PrivatOS-t használó készülékhátuljára egy 8 megapixeles kamera került, az előlapi felbontása ismeretlen. 

Maga a kijelző 4,7 hüvelykes, és 1280 x 800 pixel megjelenítésére képes. 802.11n-es Wi-Fi mellett van még Bluetooth 4.0, LTE, belül pedig egy 2 GHz-es, négymagos processzor, 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel. A vételárban két évi előfizetést is kapunk a Silent Circle-höz, aminek keretében a rendszer titkosítja a telefonhívásainkat és az e-mailjeinket. Összesen három emberrel tudjuk az ajánlatot igénybe venni, de kedvezmény, hogy nem számít, ők milyen telefont használnak. További extra a két éves Disconnect anonim Wi-Fi elérése és a két éves SpiderOak előfizetés. 

 

A Mobile World Congress további érdekességei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.