Hirdetés

Több a baj az iPhone-okkal, mint az androidos készülékekkel



|

Az iPhone-ok és iPadek 62 százalékával volt valami gond a harmadik negyedévben - az arány 47 százalék az androidos táborban.

Hirdetés

A Blannco Technology Group legutóbbi jelentése alapján a harmadik negyedév során az Apple iPhone-ok és iPadek 62 százalékával volt valamilyen probléma. Az androidos eszközöknél az arány 47 százalék volt. 

Hirdetés

Az iOS-es készülékek 65 százalékán omlott össze valamilyen app, míg az Androidot futtató eszközöknek csak a 25 százalékán. 

Apple-fronton 13 százalékban volt gond az iPhone 6-tal, 9 százalékban az iPhone 6S-sel, míg 9 és 5 százalékban az iPhone 5S és az iPhone 6 Plus modellekkel. Sokan az iOS 10-et hibáztatják a problémákért. 

Az androidos táborban 13 százalékban volt gond a LeEco Le 2-vel. A Xiaomi Redmi 3S és Redmi Note 3 modelleknél a hibaarány 9 százalék volt, míg a Samsung Galaxy S7 edge-nél és a Lenovo Vibe K5 Note-nál 5 és 4 százalék. 

Az androidos eszközök 7 százalékának volt akkuproblémája, 6 százaléknak kijelzőgondja. A legtöbbször (11 százalékban) a Samsung eszközeivel támadt gond, 4 százalékkal a második a Xiaomi. 

Az iOS-es eszközöknél a legtöbb gondot hőmérsékletproblémák okozták (17 százalék), illetve az appok összeomlása (15 százalék). Ez utóbbiakért leginkább az Instagram, a Snapchat, a Facebook, a Messenger és a Pokémon GO feleltek. Gond volt még a jackcsatlakozóval is, 11 százalékban. Az androidosoknak általában az USB porttal gyűlt meg a bajuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.