Hirdetés

Több felhasználói fiók az androidos Messengerben



|

Az eszközöket megosztó családok számára lehet hasznos a funkció.

Hirdetés

Rendkívül hasznos fejlesztéssel kezdett világszerte elérhetővé válni a Facebook Messenger chatkliens legújabb androidos verziója, mostantól szimultán több felhasználói fiók is menthető az alkalmazásba. Ez elsősorban a mobileszközöket egymással megosztó családok számára lehet hasznos, hiszen a készülék felvétele után egyszerűbbé és gyorsabbá válik az éppen szükséges chatfiókba való belépés.

Hirdetés


A további felhasználói fiókok a Messenger beállításokat tartalmazó menüjében köthetőek be, a frissítés telepítése után bekerül majd a menü aljára egy "Fiókok" nevű opció. Természetesen a Facebook nem feledkezett meg a felhasználók alapvető adatbiztonságáról sem, így a felhasználói fiókok közti váltás esetén meg kell adni a használni kívánt fiók jelszavát, bár ez opcionálisan kikapcsolható. Amennyiben be van kapcsolva a jelszókérés, akkor az éppen aktív felhasználói fiók tulajdonosa csak a másik fiókok értesítéseinek számát láthatja.


(Forrás: GSMArena, Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.