Hirdetés

Több tucat újítás a CyanogenMod 7.1-ben



|

Immáron 68 készüléket támogat a főzött firmware.

Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz ért a CyanogenModot fejlesztő közösség, hiszen tegnap elérhetővé tették a szoftver immáron 68 okostelefont támogató, 7.1-es verzióját. A firmware az Android 2.3.7-es verziójára épül, és természetesen több tucat újítást/javítást tartalmaz.

 


A látványosabb újdonságok közül kiemelendő a Bluetooth-os egerek támogatása, az „összes másolása" menüopció, az alkalmazások érintős gesztusokkal a háttérben történő indításának lehetősége, továbbá bekerült a státuszmezőbe egy manuális fényerőszabályzó csúszka.


A kiadási megjegyzések szerint az elkövetkező hetekben még számos eszközre fog megérkezni a CyanogenMod 7.1, többek közt bétázik már a HP TouchPadre, és az LG Optimus 3D-re szánt változata is. A támogatott készülékek teljes listája itt található, a közülük újonnan támogatottaké pedig itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.