Hirdetés

Tökkel mutatták meg, milyen brutális lesz a Samsung Galaxy S23 kamerája



|

A teszt egyértelmű: bőven felülmúlja majd elődjét és a Google Pixel 7 Prót is.

Hirdetés

Mára gyakorlatilag minden fontosabb információ kiszivárgott a Samsung következő zászlóshajójáról, a Galaxy S32-ról, például az is, hogy a felszereltségéhez képest méltatlanul kevés memóriát kap, és az is, hogy a szokásosnál előbb érkezhet. Képeken is láthattuk már, csak azt nem tudtuk, hogy a telefon maga milyen minőségű fotókat készít. 

Most kiderült: nagyon-nagyon szépeket. Egy Icer Universe nevű megbízható szivárogtató most összehasonlító példafotókat publikált, amelyek nem csak az S23 képességeit mutatják meg, de összehasonlítják azt az idén megjelent előddel és a Google Pixel 7 Próval is. A 100 százalékos nagyításból kivágott, egymás mellé helyezett képeket (amelyek valamiért egy tököt ábrázolnak) látva egyértelmű az eredmény: a Samsung két telefonja sokkal szaturáltabb, hatásosabb, igaz, egy kicsit sötétebb képeket készít.

A beállításokról nincs információnk, de aligha nyúltak hozzá a gyáriakhoz.

Hirdetés

A GSM Arena által közzétett fotókon csak belenagyítva látszik az igazi meglepetés:

Az S23 sokkal részletgazdagabb és élesebb, mint az S22. 

Tisztán látszik a tök textúrája, kivehetőbb minden részlet, úgy, hogy maga a fotó szemernyit sem zajosabb. mindezt úgy, hogy ugyanakkora (1/1,3 collos) szenzorra majdnem dupla annyi pixelt zsúfoltak: az S23-as kamerája kereken 200 megapixeles lesz. A képek mindhárom mobilon 12 megapixeles üzemmódban készültek. A portál cikkében összehasonlító csúszkákat is használhattok, érdemes megnézni.

A szivárogtató szerint az S23 fotós tudása sötétben is lenyűgöző, ám erről nem mutatott képeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.