Hirdetés

Töltse fel telefonját útközben



|

Az APC akkumulátora mp3 lejátszó töltésére is képes

Hirdetés

Ez az akkumulátor-technológia nagyobb áramsűrűséget biztosít a hagyományos lítium-ion celláknál.

Az akkumulátor kis mérete ellenére több órányi áramellátást biztosít azoknak az eszközöknek, így például egy Apple iPod lejátszó üzemidejét 55 órával hosszabbítja meg.



"A hordozható MP3 lejátszók és mobiltelefonok tulajdonosainak olyan megoldásokra van szükségük, amelyeket különösebb erőfeszítés nélkül magukkal tudnak hordani, és biztosítják elektronikai eszközeik tápegységeinek töltöttségét, bárhol járnak is" – mondta Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális managere.

"Mivel az APC Mobil Power Pack hordozható akkumulátora hihetetlenül könnyű és mérete alig akkora mint egy pakli kártya, kényelmesen elhelyezhető még egy kisebb női táskában is. Az APC megoldásával a hordozható eszközök tulajdonosai végre úgy indulhatnak neki a hosszabb utazásoknak, hogy nem kell amiatt aggódniuk, hogy útközben lemerül a mobiltelefonjuk vagy az MP3 lejátszójuk" – tette hozzá Bíró Viktor.

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátor eszközt, a váltóáramú USB kimenetű töltőt, egy USB-Mini B áramkábelt, de a legtöbb hordozható eszközt képes tölteni a gyártók kábeleivel.
Az eszköz egyelőre csak Észak-Amerikában szerezhető be, Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15000Ft lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.