Hirdetés

Tömeggyártásban a Nokia N9



|

Napokon belül a boltok polcaira kerülhet a meegós eszköz.

Hirdetés

A gyártó tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy elindult a júniusban bejelentett N9 tömeggyártása, az okostelefon napokon belül világszerte elérhetővé fog válni. Érdekessége, hogy ez a világ első MeeGo operációs rendszert futtató mobilja, ráadásul a Nokia rögtön egy Swipe névre hallgató, egyéni kezelőfelülettel is ellátta a szoftvert.

 

Nokia N9
Nokia N9

 


A kevésbé jó hír, hogy a Windows Phone 7-re történő átállás miatt a finnek nem kívánnak többet foglalkozni a MeeGóval, bár korábban egyértelműen kijelentették, hogy az N9-en futó szoftvert az életciklusa végéig természetesen támogatni fogják.


Szintén kellemetlen, hogy a tájékoztatás szerint egész egyszerűen méregdrága lesz az N9: a háttértárának kapacitása szerint két változatban lesz kapható, adók és egyebek nélkül a 16 GB-osért 480 eurót, míg a 64 gigásért 560 eurót fognak kérni - átszámítva ezen összegek olyan 138/161 ezer forintot jelentenek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.