Hirdetés

Tönkre mennek az iPhone-ok Kínában



|

Kikapcsolnak (be viszont többé nem) az iPhone 6 és az iPhone 6S készülékek Kínában, össztűz alatt az Apple.

Hirdetés

A Kínai Fogyasztók Szövetsége (CCA) hivatalosan és nyilvánosan is arra kérte az Apple-t, hogy vizsgálja ki a jelentéseket, amelyek azt állítják, hogy a kínai iPhone készülékek sorra adják meg magukat. 

Hirdetés

A CCA szerint jelentős mennyiségű iPhone 6 és iPhone 6S kapcsol ki magától. A felhasználók állítása szerint 50 százalékos akkumulátortöltöttségnél is előfordul mindez, illetve van, akinél hidegben áll le az iPhone. Sokan akkor sem tudják többé bekapcsolni az eszközt, ha töltőre csatlakoztatják. 

Nem ez az első eset idén, hogy egy nagy cég problémákba ütközik Kínában. A Samsung állítólag igazi rémálomba keveredett az országban, miután nem a helyi elvárásoknak és igényeknek megfelelően kezelte a Galaxy Note 7 visszahívási folyamatát. 

Az Apple és a Samsung egyre rosszabbul szerepel Kínában, az eladásaik csökkennek, miközben az Oppo, a Vivo, a Huawei és a Xiaomi virágzik a régióban. 

Meg kell jegyezni, hogy 10-50 százalékos töltöttségű akkumulátorral önmaguktól kikapcsoló iPhone-okra máshol is panaszkodnak. Ezekben az esetekben általában valamilyen szoftverhiba idézi elő a jelenséget, ami gyári visszaállítással orvosolható. Ha nem így van, akkor valószínűleg akkuhiba áll a háttérben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.