Hirdetés

Törölte a régi játékait az EA



|

Az EA alapos tisztogatást hajtott végre az Android és az iOS platformokon.

Hirdetés

Az Electronic Arts nemrég döntötte el és jelentette be, hogy több régi mobilos játékának is megszünteti a támogatását az Android és az iOS platformokon. 

Hirdetés

Sajnos ez egyben azt is jelentette, hogy szeptember 1-től rengeteg játékukat egyszerűen eltávolították az Apple és a Google alkalmazásboltjaiból. Ettől a dátumtól kezdve sem az App Store-ból, sem a Play Áruházból nem tölthetőek le. 

A támogatás vége ezen felül azt is jelenti, hogy akinek még telepítve van valamelyik játék a készülékére, innentől kezdve az sem kap javításokat, frissítéseket vagy új tartalmakat. 

Az EA ezúttal ezeket a játékokat törölte: Bejeweled 2, Burnout CRASH!, Dead Space, Don't Fall Off, EA Shooter Pack / Battle Pack, Flight Control, Flight Control Rocket, Fly With Me, Lemonade Tycoon, Mass Effect Infiltrator, MMA by EA SPORTS, MMA by EA SPORTS (FREE), Need for Speed Shift, Need for Speed Shift for iPad, Real Racing, Sims Medieval by EA, Skate It by EA, Spore Creatures, Spore Creature (FREE), Spore Origins, Spore Origins (FREE), SPY Mouse, SPY Mouse HD.

Természetesen akinél valamelyik telepítve van, az továbbra is tudja használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.