Hirdetés

Torzszülött lesz a Samsung Galaxy S III?



|

Egyelőre nem érdemes komolyan venni a kiszivárgott specifikációkat.

Hirdetés

A 4chan portál egyik felhasználójának állítása szerint belsős információkat kapott a koreai gyártó következő zászlóshajójáról. Az egyelőre Galaxy S III néven emlegetett okostelefon elvileg a Samsung első Android Ice Cream Sandwich operációs rendszert futtató mobilja lesz, a bemutatása a jövő évi Mobile World Congress kiállításon történhet meg, piacra pedig 2012 közepén kerülhet az eszköz.

 

Samsung Galaxy S II (i9100)
Samsung Galaxy S II (i9100)

Samsung Galaxy S II (i9100)


Mindez reálisnak tűnik, ám az előzetes specifikációk már meglehetősen érdekesek, hiszen a forrás szerint például a készülék 4,65 colos Super AMOLED érintőkijelzője 1280×1024 képpont felbontású lesz - a 4:3 képarányú megjelenítő enyhén szólva is szokatlanul festene, főleg annak fényében, hogy a pletyka elindítója szerint nem lesz alatta fizikai billentyűzet.


A tablet formájú, zsebben bajosan hordozható eszköz lelkét állítólag egy házon belül fejlesztett, négymagos, 2 gigahertzen ketyegő Exynos processzor fogja adni, amely mellé 1,5 GB memóriát társíthatnak a mérnökök. Érdekes, hogy az NFC-s Galaxy S III hátlapi kamerája 10 megapixeles lehet, 1080p-s videókat pedig elméletben 60 képkocka/másodperces sebességgel lehet majd rögzíteni a csupán 9 mm mély, és 2250 milliamperes akkuval ellátott telefonnal. A fenti - különösen a kijelzőre vonatkozó - információkat természetesen érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.