Hirdetés

Toshiba netbook - új szemszögből



|

Egy UMPC-szerű készülékkel közelíti meg a netbook-piacot a japán gyártó.

Hirdetés

 

A Toshiba is bemutatta saját tervét a netbook-piacra való belépést illetően. A japán gyártó azonban másképp képzeli el az ultrahordozható noteszgépet.

 

A japán gyártó UMPC-szerűen közelítené meg a piacot. A gép egy 5,6 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, a Vista operációs rendszert pedig az Intel Atom processzora működteti.

 

A készülékbe 64 GB-os SSD-tárolót és GPS-vevőegységet is terveznek. A fentiek fényében várható, hogy egy igen drága összeállítással lesz dolgunk; ennek ellenére a Toshiba állítja, hogy a jelenlegi netbook-piacon szeretné az új riválist versenybe állítani.

 

Az új ötletből és megközelítésből adódóan azonban biztos, hogy a Toshiba netbookja nem közvetlenül lesz majd az Eee PC és az MSI Wind ellenfele. 

 

toshnetbook.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.