Hirdetés

Touch Disease: 150 dollárért hozza rendbe az iPhone 6-od az Apple



|

Az Apple végre elismerte a rengeteg készülékét érintő Touch Disease hibát - de a javításáért 150 dollárt kér.

Hirdetés

Már a nyáron is igen nagy volt a felháborodás az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek tulajdonosai körében. Az okostelefonok képernyője hajlamos az úgynevezett Touch Disease betegségre, ami érintésre nem reagáló kijelzőt és szürke, villódzó csíkokat jelent a képernyő tetején. 

Hirdetés

Rengeteg szerviz látott ilyen hibával iPhone-t, az Apple ennek ellenére nem volt hajlandó elismerni a jelenség létezését. Akinek lejárt a garanciája, annak új készülék vásárlását javasolta az Apple. 

Miután csoportos keresetet nyújtottak be az Apple ellen, és több nagy jogi cég is a felhasználók mellé állt, az Apple most úgy döntött, hivatalosan is elismeri a problémát, továbbá elindítja a javításokat. Sajnos ezért cserébe 149 dollárt kell fizetni

Az Apple szerint a jelenség akkor következik be, amikor valaki többször kemény felületre ejti a készüléket. A független szakemberek szerint a kontrollerlapkák gyári hibásak, esetleg az alaplapok forrasztásával van baj. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.