Hirdetés

Tovább bővül a Vodafone 3G zenei kínálata



|

Hirdetés

A Náksi vs. Brunner lemezlovas-páros beköszönt a Vodafone live! oldalaira. A "Hello (Csak 5 napig tart a nyár)" című sláger, amely a nyár egyik leghúzósabb hazai felvétele volt, mostantól telefonra is letölthető mind csengőhangként, mind pedig eredeti formában. Ugyancsak a mobilszolgáltató zenei kínálatában érhető el a DJ-páros parádés újdonsága, "A Hetedik", amely jelenleg 3G csengőhangként hozzáférhető a Vodafone live! / Csengőhangok / Kiemelt előadók, zenék, filmek / Náksi vs. Brunner csengőhangok oldalon. A rockzene kedvelői is megtalálhatják kedvencüket a Vodafone-nál, a Red Hot Chili Peppers új, dupla albuma mobilon kizárólag a live!-on tölthető le akár valósághű csengőhang, akár teljes zene formájában, illetve a számok hívódallamként is beállíthatóak. A nyár közepén mutatták be a zenekar legújabb videoklipjét, a Tell Me Baby-t, amelyet Magyarországon a zenetévék mellett csak a Vodafone 3G újdonságai között lehet megtekinteni. Az együttes előző videoklipje, a Dani California szintén elérhető a 3G tartalmak között. A népszerű amerikai együttes zenéi és videoklipjei az alábbi elérési úton találhatók meg: Vodafone live! / Csengőhangok / Red Hot Chili Peppers.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.