Hirdetés

Továbbra is csökken a feltöltőkártyások aránya



|

Októberben tovább nőtt az előfizetések száma, ám a célközönség nagyobbik felét még nem sikerült meggyőzni a havidíjas konstrukciók előnyeiről.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kiadta az októberi mobil-statisztikáját, amely a három magyar szolgáltató önkéntes adatközlésén alapul. A jelentésből kiderült, hogy az év tizedik hónapjában 29 ezerrel 11 millió 862 ezerre nőtt az érvényben lévő szerződések száma, továbbá az aktív előfizetők tábora is 18 ezerrel 10,873 millióra emelkedett.

 

NMHH mobilpiac összefoglaló (2010/10)
NMHH mobilpiac összefoglaló (2010/10)

 


Az aktív előfizetések száma alapján csak a T-Mobile volt képes elenyésző mértékben javítani a piaci részesedésén, júliushoz képest 44,77-ről 44,81 százalékra kozmetikázódott a statisztikájuk. A Vodafone szigorúan véve rontott, hiszen 4 századdal 22,51 százalékra estek vissza, a Telenor pedig 32,68 százalékon stagnált.

 

NMHH mobilpiaci részesedés (2010/10)
NMHH mobilpiaci részesedés (2010/10)

 


Szép lassan csökken a feltöltőkártyás mobilosok aránya, 2010. harmadik negyedévében az összes érvényben lévő szerződés 54,5 százalékát tették ki a pre-paid csomagok. Ez 2007 utolsó negyedévéhez képest csupán 7,9 százalékos csökkenést jelent, a magyarok többsége láthatóan nem bízik a szolgáltatók korrektségében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.