Hirdetés

Tovább gyorsulhat az Android



|

Eltűnt a Play Store-ból a DroidBooster, ám ez végső soron jó hírnek tűnik.

Hirdetés

A francia L'Express beszámolója szerint a Google egy éves akvizíciós folyamatot lezárva a napokban véglegesen bekebelezte a FlexyCore-t. A francia vállalat a Play Store-ból eddig elérhető DroidBooster alkalmazásáról volt ismert, amely extra szoftveres optimalizációkkal képes volt felgyorsítani az androidos okostelefonok működését.

Hirdetés


A 23,1 millió dolláros felvásárlás pozitív fejleménynek tűnik, hiszen a csapat eddigi fejlesztései talán már a következő Androidban visszaköszönhetnek, a 4.4-es verziószámú KitKat a Nexus 5 okostelefonnal együtt elméletileg október végén fog bemutatkozni.


A DroidBooster funkcionalitásának operációs rendszerbe való integrálása mindenki számára kifizetődő lehet, hiszen az alsó -és középkategóriás hardverek esetében simábbá teheti a rendszer működését, míg a felső kategóriás mobilok és táblagépek a hatékonyabb végrehajtásnak köszönhetően tovább bírhatják egyetlen töltéssel.


(Forrás: L'Express, Android and Me / Fotó. Top1Walls)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.