Hirdetés

Tovább tartanak ki a készülékük mellett az iPhone-osok



|

Egyre többen tartják meg legalább két évig az iPhone-jukat.

Hirdetés

Az Apple iPhone készülékei nem olcsóak, azonban Amerikában messze nem olyan drágák, mint például Európa egyes országaiban. Talán ez is volt az oka, hogy Amerikában eddig előszeretettel vették meg az emberek az új modelleket. 

Hirdetés

A jelek szerint azonban egyre kevesebben sietnek új iPhone-t venni. A statisztikák alapján Amerikában egyre többen kivárnak az új iPhone vásárlásával, ezt pedig a Consumer Intelligence Research Partners adatai is igazolták. 

2013 júniusában a lecserélt iPhone-ok 34 százaléka volt már legalább 2 éves. Ez az arány azóta 50 százalék körül mozog. 

Mindez különösen fontos az Apple-nek, elvégre nem csak az új vásárlók miatt tart ott ahol, hanem a márkahű, jelenlegi felhasználói miatt is. Ha valaki egyszer megkedveli az Apple rendszerét, akkor a vállalatnak célja, hogy meg is tartsa a vásárlót, és így lehetőleg elcsábítsa a következő iPhone-nal. 

Az iPhone-ok frissítései azonban már nem olyan innovatívak, és egyre kevesebb az olyan újdonság, ami nélkül a felhasználók nem tudnak meglenni. Ez az egyik fő oka annak, hogy egyre többen tartanak ki a régi iPhone-juk mellett. 

A CIRP társalapítója, Josh Lowitz hozzátette, a trendhez emellett hozzájárul az is, hogy a mobilszolgáltatók már nem két évre adják az okostelefonokat nyomott árak mellett, hanem inkább teljes áron kínálják azokat, abban a reményben, hogy a felhasználók évente becserélik az eszközeiket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.