Hirdetés

Továbbra is hibáktól szenved a OnePlus



|

Úton az OxygenOS 4.0.2, de maradtak a WiFi-gondok, sokaknál gyorsan merül az akku is.

Hirdetés

Alig, hogy előkerült a bizonyíték a OnePlus kapkodására, a vállalat máris kiadta az OxygenOS 4.0.2-t, amely fokozatosan jut el a felhasználókhoz. Ez egy újabb javítás a Nougatot futtató OnePlus 3 és 3T zászlóshajókhoz. 

Hirdetés

Sajnos a OnePlus 3 meglévő hibái közül többet nem sikerült kijavítani, így a WiFi-kapcsolat továbbra is ingadozhat, megoldás nincs a problémára. Szerencsére a Play Áruházzal kapcsolatos hibát orvosolták, tehát már minden appot le lehet tölteni a készülékre. 

Sok OnePlus 3-tulajdonos panaszkodik rá, hogy a nougatos frissítés óta az akkumulátor gyorsan merül. Emiatt várhatóan a kínai cég hamarosan újabb javítással áll elő. Remélhetőleg a WiFi-s kellemetlenséget is sikerül megoldani. 

A frissítés egyelőre csak kevés emberhez jutott el, a kiadás több hullámban, a következő napokban válik elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.