Hirdetés

Továbbra is ingyenes az ITT/OTT TV, már bővített csatornakínálattal



|

Augusztus 31-ig ingyenesen tesztelhető az ITT/OTT TV, a szolgáltatófüggetlen, interneten elérhető televíziós alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy hordozható eszközeiden nézd kedvenc tévéműsoraidat.

Hirdetés

Magyaroktól magyaroknak

A teljesen magyar fejlesztésű vadonatúj szolgáltatás, az ITT/OTT TV megálmodói most újabb fejlesztésekkel rukkoltak elő. Ráadásul 12 új adóval is meglepték a felhasználókat. Kínálatukban olyan csatornák jelentek meg tesztelésre, mint a SportKlub, a DaVinci Learning és a DoQ, de számos más, komoly érdeklődésre számot tartó tévécsatorna (Life Network, Ozone Network, Story 4, HirTV, ATV) is fent van a palettájukon.

Akik tesztelték már az új, szolgáltatófüggetlen, interneten elérhető televíziós alkalmazást, azok tudják, hogy ennek segítségével ezentúl hordozható eszközeinken is nézhetjük kedvenc tévéműsorainkat, olvashatjuk az elektronikus (EPG) tv-újságot, böngészhetjük a programokat. A szolgáltatáshoz mindössze szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz szükséges, amellyel az ITT/OTT TV megjeleníthető. Bárhol, bármikor, mivel a szolgáltatás Magyarországon mindenhol, a nap bármely szakában elérhető.

Hirdetés

Ráadásul mindezt továbbra is ingyenesen?

Jó hír, hogy az ITT/OTT TV kísérleti adását további egy hónappal, augusztus 31-ig meghosszabbították, nem is akárhogyan. Újabb felhasználóbarát funkciók beépítésével, és még több TV-adó felkínálásával emelik még jobban a szolgáltatást használók élményszintjét.

Fantasztikus csatornakínálat-bővülés

A felhasználók azon felül, hogy továbbra is díjmentesen tesztelhetik a műsorokat, mindezt az eddigi kínálathoz képest már tizenkettővel több csatornán tehetik meg. Olyan igényes és népszerű adókkal bővült a választék, melyeket a sokszínűség jegyében válogattak össze az ITT/OTT TV szakemberei. A hírek szerelmeseitől kezdve, a természetfilmekért rajongókon és egyéb filmőrülteken keresztül a sportok iránt elkötelezett tv-nézőig mindenki találhat kedvére valót.

Jó és bőséges a „felhozatal”

Az ITT/OTT TV kísérleti adását nézve már most is közel 30 csatorna kínálatából válogathatunk: M1, M1 HD, M2, M3 Anno, Duna, Duna World, Hír TV, ATV, EuroNews, FilmBox, Life Network, Ozone Network, Story 4, Story 5, Musicmix, Fising & Hunting, Nóta TV, DaVinci Learning, FIX TV, Travel Channel, Doq, SportKlub és számos városi tévécsatorna.

A tesztidőszak alatt elérhető csatornakínálat még nem végleges, változások a kiosztásban előfordulhatnak.

Használd ki a többképernyős tévézés nyújtotta korlátlan szabadságot!

De a választék még nem elég. Kell, hogy a mai kor technikai igényeinek megfelelve, bármilyen platformról is elérhető legyen az. Így a tévénézők akár Samsung SMART TV-ken, bármilyen számítógépen, android OS - , IOS - , és Windows Phone OS operációs rendszereken is élvezhetik számos lebilincselően izgalmas csatorna műsorát.

Hogyan lehetséges mindez?

Egy OTT (Over The Top) streaming szolgáltatást alkalmazva, melynek segítségével az interneten keresztül hagyományos élő TV műsorokat, mozifilmeket, sorozatokat és videotárból lekérhető (VOD, azaz Video On Demand) programokat nézhetünk.

A Te véleményed is számít

Azért, hogy szolgáltatásukat most ingyen nyújtják a nagyközönség számára, semmi mást nem kérnek, mint véleményeket. Ráadásul a leghasznosabb észrevételek beküldőire jutalmak is várnak. Az ITT/OTT TV szerkesztősége ugyanis exkluzív pólókkal, páros mozibelépőkkel és ITT/OTT TV előfizetésekkel díjazza a legfelhasználhatóbb meglátásokat.

Regisztrálj Te is az ITT/OTT TV szolgáltatásra, vagy hosszabbítsd meg tagságodat az alábbi módon! További részletek a www.ittott.tv oldalon olvashatók. Élvezd az élményt, tesztelj, és oszd meg a tapasztalataidat! Érdemes!

 

Forrás: ittott.tv

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.