Hirdetés

Túl nagy a kereslet a Galaxy Note 7 iránt



|

Egyre több országban kell eltolni a készülék megjelenését a váratlanul nagy kereslet miatt.

Hirdetés

A Samsung bízott benne, hogy a Galaxy Note 7 siker lesz, abban viszont csak reménykedhetett, hogy nagy. 

Hirdetés

A jelentések szerint azonban sikerült komolyan felkelteni a piac és a vásárlók érdeklődését, a Galaxy Note 7 pedig több ország előrendelési adatai alapján is kiemelkedő siker (többek között Dél-Koreában és Kanadában). 

Van azonban rossz hír is: a vártnál nagyobb kereslet miatt a Samsung több országban kénytelen eltolni az eszköz megjelenését. 

A hollandiai Samsung Mobile megerősítette, hogy a váratlanul nagy kereslet miatt szeptember 2. helyett 9-én jelenik meg Hollandiában a készülék. Oroszországban és Ukrajnában csak szeptember 16-án és 30-án érkezik az eszköz, de eltolták a megjelenést Malajziában is. 

A nagy érdeklődés miatt nem lenne meglepő, ha további országokban is késne a Galaxy Note 7. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.