Hirdetés

Túl népszerű a Nokia 6



|

Akkora a kereslet a Nokia 6 iránt, hogy a HMD Global nem tudja kiszolgálni a kínai igényeket.

Hirdetés

Egyelőre lehetetlen megmondani, hogy mennyi fogyott Kínában a Nokia 6 okostelefonból, ugyanakkor azt rég tudjuk, hogy elég nehéz hozzájutni, gyakorlatilag kapni sem lehet. 

Hirdetés

A HMD Global nemrég arról adott hírt, hogy a feltételezések ellenére nem a villámértékesítés taktikát használja Kínában. Valójában azért lehet mindig csak rövid ideig kapni a Nokia 6-ot, mert a cég képtelen kiszolgálni az igényeket, túl nagy a kereslet. Kínában kizárólag a JD.com árulja az eszközt, már többször elérhetővé tették. 

Minden alkalommal percek vagy órák alatt elfogyott, a készletek nem elegendőek a kereslethez. 

A HMD igyekszik fokozni a gyártást, és a következő hetekben nagyobb készletekkel kiszolgálni a kínai vásárlókat. 

Az MWC-n remélhetőleg érkezik az Európába is szánt Nokia zászlóshajó - jó kérdés, hogy mennyire lesz népszerű a fentiek fényében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.