Hirdetés

Túlmelegszik a Sony Xperia X



|

A kamera használatakor kellemetlen meglepetéseket okozhat az Xperia X.

Hirdetés

Nem volt túl jó hír, amikor a Sony Xperia Z3+ kamerája túlmelegedett, azonban a Snapdragon 810-es processzora miatt ez nem volt annyira nagy meglepetés. 

Hirdetés

Annál nagyobb, hogy az új Xperia X Snapdragon 650-es processzora ugyan nem hajlamos túlmelegedni, de a készülék ezt mégis megteszi a kamera használatakor. Legalábbis erre jutott egy németországi teszt a fényképezős app megnyitása és használata után. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem mindegyik Xperia X melegszik túl, ezért lehet, hogy a probléma a különböző régiókban használt firmware-ekkel kapcsolatos. Az is elképzelhető, hogy a tesztelt modell volt hibás. Bármelyik is, a Sony számára nem túl kedvező a hír, pláne, hogy tiszta lappal igyekeznek kezdeni a piacon. 

A németországi tesztelő később elárulta, hogy a tesztkészüléken könnyen meg tudta ismételni a jelenséget, néhány perc videofelvétel után a kereső már akadozott is. Azt nem gondolta, hogy ekkora figyelmet kap, csupán néhány nézőt akart kiszolgálni. 

Kiemelte, hogy nem akarta rossz fényben feltüntetni a Sonyt, a készüléket kedveli és a tesztje is pozitív volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.