Hirdetés

Túlmelegszik a Sony Xperia Z5



|

Az Xperia Z5 Compact tulajdonosai már most túlmelegedésre panaszkodnak.

Hirdetés

A Sony Xperia Z3+ és Z4, valamint a Snapdragon 810-es processzor túlmelegedési botránya már önmagában is érdekessé tette azt a döntést, hogy a Sony megint a Snapdragon 810-et választotta az Xperia Z5-höz, az Xperia Z5 Compacthoz és az Xperia Z5 Premiumhoz. 

Hirdetés

Az Xperia Z5 Premium boncolása bebizonyította, hogy a Sony dupla hőcsővel és közvetlen hűtőpasztával igyekezett megakadályozni a túlmelegedést - vélhetően mindhárom modellen ezt az eljárást alkalmazták. A jelek szerint kevés lett. 

A Kínából érkező jelentések szerint a Sony Xperia Z5 Compact alaposan túlmelegszik. Ez önmagában is elég lenne, de sajnos ilyenkor a kijelző akadozni kezd, és csak késve érzékeli az érintéseket - ha egyáltalán érzékeli. 

A problémán az újraindítás sem segít. 

A Sony vélhetően szoftverfrissítéssel próbálja majd orvosolni a jelenséget, de ez nem nagy vigasz. Ezzel csupán a processzort tudják lekorlátozni, hogy kevésbé forrósodjon. 

Egyre inkább úgy tűnik, hogy azok a gyártók döntöttek jól, amelyek a Snapdragon 808-ra szavaztak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.