Hirdetés

TV telefon - Sony Ericsson Bravia



|

A Walkman és CyberShot után a Bravia is bekerült a Sony Ericsson mobilokba

Hirdetés

Az utóbbi években egyre több Sony által fejlesztett kütyüt építenek be a Sony Ericsson mobiltelefonokba. Erre bizonyíték a Walkman MP3 lejátszó és CyberShot fényképezőgép, amelyek minőségben megközelítőleg ugyanazt képesek nyújtani, mint a külön-külön megvásárolható eszközök - természetesen felhasználási területükhöz mérten.

 

 

se_bravia_1.jpg

 

 

A Sony Ericssonnál azonban nincs megállás, és újabb ötlettel rukkoltak elő, amely szintén a Sony boszorkánykonyhájában látott napvilágot. Ez nem más, mint a Sony Bravia technológiával készülő LCD televíziók integrálása a mobilkommunikációs eszközökbe.

 

 

se_bravia_2.jpg

 

 

Az első Bravia mobiltelefon a 3 hüvelykes Bravia LCD kijelzővel, televíziós képességekkel, illetve time shift - azaz csúsztatott felvétel - funkcióval felvértezett Sony Ericcson SO903iTV lesz, amely idén júniusban jelenik meg Japánban - azonban a tervek szerint más országokban is elérhető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.