Hirdetés

TV-tuneres okostelefon az LG-től



|

Valószínűleg csak Dél-Koreában lesz kapható a QWERTY-s eszköz.

Hirdetés

Tegnap az LG hazájában újabb Android 2.3-as okostelefonnal rukkolt elő, az érdekes módon Optimus Note névre hallgató készülék számos kiemelendő tulajdonsággal rendelkezik. A gyártó negyedik, kétmagos processzorral ellátott eszközében nem meglepő módon NVIDIA Tegra 2 SoC teljesít szolgálatot, ám a jól ismert egység ezúttal 1,2 gigahertzes órajelen ketyeg.

 

LG Optimus Note
LG Optimus Note

 


Emellett nem elhanyagolható, hogy a mobilba fizikai QWERTY-billentyűzet is került, így nem csak a multimédia-központú vásárlóknak lehet jó választás, de üzletemberek is nyugodtan megvásárolhatják a T-DMB tunerrel is felszerelt Note-ot. Arról egyelőre nem kaptunk tájékoztatást, hogy készül-e belőle GSM/HSPA modemekkel, és DVB-T tunerrel  ellátott verzió, amelyet Európában is forgalomba tudnának hozni.

 


LG Optimus Note (LU-6500) specifikációk:

- CDMA (800/1900 Mhz)
- CDMA2000 / 1xEV-DO
- Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n (hotspot)
- A-GPS, digitális iránytű
- Gyorsulásmérő, giroszkóp, távolságérzékelő
- Érintőkijelző: 4 col, 800×480 pixel, kapacitív és multitouch, NOVA Display
- Előlapi kamera: 0,3 megapixel
- Hátlapi kamera: 5 megapixel, autofókusz, LED-es vaku
- 1,2 GHz-es NVIDIA Tegra 2 SoC, 1 GB RAM
- 8 GB háttértár, microSD-foglalat
- T-DMB tuner, QWERTY-billentyűzet
- HDMI, szabványos hangkimenet
- Google Android 2.3.4
- Akku: 1500 mAh
- Tömeg: N/A
- Méret: 123 × 65 × 12,3 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.