Hirdetés

UFS kártyafoglalattal jön a Galaxy Note 7



|

Itt az első fotó a készülékről, amely UFS és microSD memóriakártyát is befogad.

Hirdetés

A Samsung a múlt héten mutatta be az új memóriakártyáit, amelyek az UFS 1.0 szabványra építenek, és legalább ötször gyorsabbak a jelenlegi microSD kártyáknál. 

Hirdetés

Természetesen az UFS memóriakártyák sok kérdést vetettek fel a jövővel kapcsolatban, de szerencsére a Samsung már most tisztázta, hogy mi lesz az UFS és a microSD sorsa. 

Az átállás elkerülhetetlen, vagyis a microSD-k fokozatosan nyugdíjba mennek. A váltás azonban nem lesz annyira éles, ugyanis a Samsung kifejlesztett egy olyan kártyafoglalatot, amely az UFS-t és a microSD-t is támogatja. Több partnerrel is dolgoznak annak érdekében, hogy átvegyék a foglalatot. 

Ez azt jelenti, hogy a meglévő microSD-ket még sokáig használhatjuk majd, miközben a gyorsabb UFS-t várhatóan egyre több gyártó veszi majd át, a microSD helyett. 

Értelemszerűen a jelenlegi eszközök közül egy sem kompatibilis az UFS kártyákkal. Várhatóan az augusztus 2-án érkező Galaxy Note 7 lesz az első, ami támogatja ezeket, a hibrid foglalatnak hála. Fentebb az első igazi kép látható róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.