Hirdetés

Úgy néz ki, hogy közelít a OnePlus Mini



|

4,6 hüvelykes, de felsőkategóriás készüléket akar piacra dobni a OnePlus.

Hirdetés

Igaz, hogy a OnePlusnak már volt két új készüléke idén, de miért ne lehetne egy harmadik is? A jelek szerint így gondolkozik a gyártó, és hamarosan érkezik a következő modell. 

Hirdetés

A GFXBench adatbázisában felbukkant egy eddig be nem mutatott OnePlus eszköz. A jelek szerint hasonlóan jó tudása lesz, mint a OnePlus 2-nak, viszont kisebb lesz, mint a OnePlus X. 

Az új okostelefon állítólag 4,6 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt kaphat. Ez alá Snapdragon 810-es processzor, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, egy 12 és egy 5 megapixeles kamera kerülhetnek, Android 5.1-es rendszerrel. 

Sajnos ebből is hiányzik az NFC, ugyanakkor a mérete miatt egykezes használatra is tökéletesen alkalmas lesz. 

Az akku kapacitása egyelőre ismeretlen maradt, ahogyan a készülék neve is. Eddig a OnePlus Mini elnevezés tűnik valószínű forgatókönyvnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.