Hirdetés

Úgy tűnik, a Samsung kijelzőjét használja majd a következő iPhone-generáció



|

Van az a techológia, amiért érdemes szövetkezni a legnagyobb riválissal. Az M13-as panel a jelek szerint ilyen.

Hirdetés

A hírek szerint már az első negyedévben beindul a próbaüzem az Apple-t ellátó Foxconn-gyárakban, és legördülnek az első iPhone 15-ös modellek. A legújabb pletykák szerint pedig nem mástól, mint a Samsungtól vesz kijelzőtechnológiát a cég: olyat, amelyet még maga a rivális sem használt soha. Sőt, még az elődjét sem.

A Samsung a mostani Galaxy S23-as szériában az M11-es panelt használja, amely nyilvánvaló költségcsökkentés, hiszen az előző generációba is ezt építette. (Nem mintha lenne kifogás a kijelző minősége ellen.) Egy @chunvn8888 nevű megbízható szivárogtató szerint az Apple az M13-asra pályázik, amely, ahogy a neve is sugallja, két generációval a mostani előtt tart.

Hirdetés

Specifikációi még nem ismertek, de ha ez igaz, akkor nagyon valószínű, hogy

az Apple előbb használja majd a Samsung csúcskijelzőjét, mint maga a Samsung.

A suttogó úgy tudja, a technológia látványosan jobb, mint az iPhone 14 Max modellé. Nem tudni, hogy ez a képminőségre, esetleg a frissítésre, vagy az energiatakarékosságra vonatkozik-e, de merész állítás, tekintve, hogy a 14 Max minden létező díjat besöpört kijelző ügyében. 

Az is biztos, hogy az M13 nagyon drága lesz az Apple-nek, így az iPhone 15 generációs áremelkedése meg a szokásosnál is nagyobb lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.