Hirdetés

Új 3G-s készülékek a Vodafone-nál



|

Hirdetés

Sony Ericsson M600i - teszt A Sony Ericsson M600i első sorban azoknak az üzletembereknek lehet érdekes, akik kedvelték a korábbi P-sorozatot, de szívesen lemondanának a P990i által nyújtott videótelefonálásról vagy a 2 megapixeles kameráról. Cserébe viszonylag kompakt méretet, érintőkijelzőt, teljes körű irodai szoftvereket és egy fejlett zenelejátszót kapnak kézhez. Ára 45.990 Ft. LG L600V A kifejezetten a Vodafone számára kifejlesztett kinyitható készülék első sorban a hölgyek kedvence lehet. A viszonylag méretes készülék többek között 1,3 megapixeles kamerával, 65 ezer színű TFT LCD kijelzővel és 500 férőhelyes telefonkönyvvel rendelkezik. Ára 9.990 Ft.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.