Hirdetés

Új, átláthatóbb tarifacsomagok a Vodafone-tól



|

A szerda a percdíj-háború kitörésének napja volt: a Telenor után a Vodafone is új, az eddigieknél kedvezőbb lakossági előfizetői csomagokat mutatott be.

Hirdetés

A Vodafone csütörtökön egy, a WestEnd City Centerben rendezett „számlacsökkentő buli” keretében jelentette be, hogy október 4-től új előfizetéses lakossági tarifacsomagokat vezet be. A szolgáltató egy évvel ezelőtt mutatta be a magyar piacon korlátlan hívást és SMS-ezést kínáló Red tarifáit. Most jelentősen egyszerűbbé és átláthatóbbá tették a kínálatukat: az előfizetők négy új konstrukció közül választhatják ki a nekik megfelelőt.

A „fapados” Go csomag felhasználói havi 2690 forintért 100 perc belföldi beszélgetést vagy SMS-t, 150 megabájtos adatforgalmat és 2 GB tárhelyet kapnak a cég szerverein. Diego Massida, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója elmondta: az a céljuk, hogy a kedvező díjszabású tarifák révén jelentősen növeljék az előfizetői bázisukat.

A Go+ előfizetői 4990 forint leszurkolása fejében hálózaton belül korlátlanul telefonálhatnak, és havi 120 perc vagy SMS erejéig más szolgáltatók ügyfeleit is ingyenesen hívhatják, illetve bombázhatják rövid szöveges üzenetekkel. Versenyképes ajánlat – ráadásul emellé 500 megabájtos adatforgalmat és 2 GB felhőalapú tárhelyet is kapnak azok, akik ezt a csomagot választják.

Hirdetés

Maradtak a Red-csomagok is. A Red Basic havi 9900 forintért korlátlan beszélgetést és SMS-esézést kínál a belföldi hálózatokon belül; emellett 500 megabájt adatforgalmat, 2 GB tárhelyet, készülékbiztosítást és díjmentes szakértői segítséget.

A Vodafone új topcsomagja a Red Plus, amely 13 990 forintért a korlátlan belföldi csevegés és üzenetzápor mellett havi 2 GB adatforgalmat és 50 GB felhő-alapú tárhelyet szavatol.

A szolgáltató az általa forgalmazott készülékek értékesítését is igyekezett átláthatóbbá tenni. A Red szolgáltatások előfizetői a cég teljes kínálatából választhatnak maguknak telefont, amelyeket már egy forintért elvihetnek, és egy, a tarifacsomagoktól független szerződés keretében, modelltől függően havi két-, három-, öt vagy nyolcezer forintos részletekben fizethetnek ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.