Hirdetés

Új djuice kártyás csomag az SMS szerelmeseinek a Pannontól



|

Hirdetés

A djuice Kártyás20 elnevezésű csomaggal az SMS ára mindössze bruttó 20 forint, a percdíj 38 forint minden napszakban, bármely belföldi irányba. A djuice Kártyás20 alapcsomag havi díja bruttó 2 600 forint, melyből 1300 forint lebeszélhető. Amennyiben az új csomagot kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnénk megvenni, beszerezhetjük a benzinkutaknál, hírlapárusoknál, illetve a Pannon Shopokban. Az ilyen egyszerűen, polcról megvásárolható alapcsomag neve djuice Kártyás20 Express, melynek 1900 forintos árából 1000 forint lebeszélhető. A djuice Kártyás20-at választhatjuk készülékkel együtt is, így az alapcsomag bruttó 900 forint lebeszélhetőséget tartalmaz. Az esti órákban aktívak számára a SMS-ek ára és a hívások percdíja hálózaton belül 9 Ft-ra csökkenthető a djuice Nigthlife kiegészítő szolgáltatás megrendelésével havi 490 forintért. Az új tarifacsomagot SMS Bandi népszerűsíti a www.smsbandi.hu honlapon, ahol élő közvetítésben elénekli 06 20 2020 255-ös telefonszámra beérkező legjobb SMS-eket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.