Hirdetés

Új emojikat is hoz a következő iOS frissítés



|

Senki ne lepődjön meg, ha hamarosan hódok, belső szervek és olasz nindzsák árasztják el az internetet.

Hirdetés

Egy adag új emoji bejelentésekor sokszor elgondolkozunk azon, hogy az operációs rendszerek és közösségi platformok művészei milyen elgondolás alapján találnak ki egy-egy ilyen kis ikont. Ezúttal is felmerül a kérdés, hogy vajon számszerűsíthető-e, hány ember gondolta azt, hogy nagyon hiányzik az emojik közül egy szív (nem szívecske, hanem a vért pumpáló belső szerv), esetleg egy tüdő - mindenesetre ha vannak ilyenek, akkor az Apple hamarosan kielégíti vágyaikat.

Hirdetés

Valószínűleg az iOS 14 élesedésével kapjuk meg azt a tizenhárom új apró képecskét, melyeket nemrég jelentett be a gyártó. Az Apple-tábort erősítők tehát hamarosan egy pár újdonsággal dobhatják fel üzeneteiket, melyek között kifejezetten változatos témájú emojikat találunk, hiszen a nindzsától kezdve, a dodómadáron keresztül, a transznemű szimbólumig terjed a paletta:

Az Emojipedia szerint az év vége előtt még több emojival bővül majd a választék, melyeket egyelőre még nem jelentett be a gyártó. Emellett a koronavírusra reagálva hamarosan különböző színű maszkokat pakolhatunk az iOS-ben létrehozott avatarunkra.

Az Apple még nem erősítette meg, hogy az iOS 14-es verziójával együtt érkezik-e az új felhozatal, de ez tűnik a legvalószínűbbnek, tehát a jó eséllyel őszig kell csak várnunk, ha bumerángozó hódokkal szeretnénk elárasztani beszélgetéseinket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.