Hirdetés

Új értelmet nyer a mobilfotózás a Hasselblad Moto Moddal



|

A pletykált kiegészítő saját szenzorral és tízszeres optikai zoomra képes lencsével rendelkezik.

Hirdetés

A Lenovo rengeteg érdekességet mutatott be, és miközben a Moto Modok nagyon praktikusnak tűnnek, a moduláris kiegészítők sikerét a felhasználói érdeklődés dönti majd el igazán. 

Hirdetés

A sikerhez a lehető leghasznosabb kiegészítők kellenek. Sokan várták a fotós változatot, amely furcsa mód a kiszivárgott kép ellenére nem mutatkozott be. Dolgozik rajta a Lenovo, és a rendezvényen be is vallották, hogy új szintre emelik a mobilfotózás élményét, de erről majd később beszélnek többet, mint folytatták. 

A pletykák szerint egy Hasselblad márkájú kiegészítő készül a Moto Z-hez, amely később jelenik meg. 

Úgy hírlik, hogy a moduláris kiegészítő megkerüli a Moto Z kameráját, és saját kameraszenzort, valamint tízszeres optikai zoomra képes lencsét használ. 

Lesz külön kioldógomb és xenon villanófény is, na és persze a Hasselblad logó, ami jelzi, hogy profi és drága Moto Modról lesz szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.