Hirdetés

Új eseménnyel készül a Motorola, közel lehet már a következő mobiljuk bejelentése



|

Még a nyáron sor kerül egy konferenciára, és talán nem is nehéz megtippelni, mi kaphatja a főszerepet.

Hirdetés

Korábbi hírek alapján egyre valószínűbbnek tűnik az, hogy a közeljövőben bemutatkozhat a Motorola Edge 20, és talán már azt is tudhatjuk, hogy milyen teljesítményre számíthatunk a gyártó új mobiljától.

Nagy eséllyel több modell is érkezik az új készülékből, így számíthatunk erősebb darabra is, és nagyon úgy tűnik, hogy már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy hivatalosan is bemutatkozott a vadonatúj széria.

Hirdetés

A Motorola a Weibo oldalán jelentette be, hogy sajtókonferenciával készül augusztus 5-én Kínában, és azt ugyan nem árulta el, miről lesz szó, szinte teljesen biztos, hogy az új okostelefonjait fogja leleplezni. Ezt az elméletet erősíti meg a közösségi oldalon közzétett kép is, ami talán azt is megerősítette már, hogy 108 MP-s kamerával érkezik az Edge 20.

Úgy tűnik tehát, hogy már tényleg közel van a hivatalos bejelentés, de nem kizárt, hogy a nagy nap előtt még lesznek újabb szivárgások.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.