Hirdetés

Új frissítés érkezett a Galaxy Note 3-hoz



|

Egy új firmware-nek köszönhetően stabilabb lesz a Samsung tepsifonja.

Hirdetés

Az európai országokban egy új frissítést adott ki a Samsung a Galaxy Note 3-hoz. Az XXUBMJ3 kódra hallgató firmware-nek köszönhetően a tepsifon még stabilabb lesz, mint eddig volt. A frissítés egy 29 megabájtos csomagot takar, ami viszont azt jelenti, hogy túl komoly változásokra nem kell számítani. 

Hirdetés

Sajnos nem tudni, hogy mik a pontos módosítások, ugyanis a Samsung mindössze annyit írt az új firmware-höz, hogy több, stabilitással kapcsolatos fejlesztést tartalmaz. 

Aki telepíteni szeretné a frissítést, annak vagy meg kell várnia, míg a készülék tájékoztatja annak a letölthetőségéről, vagy pedig a Beállításokban a Telefon névjegye, Szoftverfrissítés menüt kell keresnie. Alternatív módon a Kiesen keresztül is telepíthető az XXUBMJ3. 

Mostanában derült ki egyébként, hogy a Galaxy S4-hez is jön egy újítás, méghozzá az Android 4.3. Akit inkább ez érdekel, az itt minden további információt megtalál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.