Hirdetés

Új Genius termékek mobil eszközökhöz



|

A Genius kínálatából most néhány olyan új terméket válogattunk, amelyek az okostelefonokhoz és a tabletekhez hasznosak.

Hirdetés

Közös jellemzőjük – egy Bluetooth billentyűzet kivételével – hogy több funkciót egyesítenek egy eszközben.

Egér és pótakku

Az Energy Mouse tervezői is a régi és általában bevált elvet követtek, két funkciót egyesítette egy termékben. Az 1200 dpi felbontású vezeték nélküli egérben helyet kapott egy 2700mAh kapacitású pótakkumulátor, amelyet a mellékelt USB kábellel mobil eszközök feltöltésére használhatunk.

 

Az akkumulátor kapacitásának egy része fenntartott az egér működéséhez, így akkor is használható marad, amikor a pótakkumulátort már lemerítettük. Az egér érzékelője infravörös fénnyel működik, és az energiafogyasztása alacsonyabb a látható fénnyel működő típusoknál. A pótakku töltöttségének a szintjét egy gomb megnyomásával ellenőrizhetjük, egy négy LED-ből álló kijelző segítségvel.

Kamera az egérben

Szintén a 2 az 1-ben elvet valósítja meg a vezetékes Cam Mouse egér, amely a számítógéphez csatlakoztatott, 2 MP felbontású kameraként is használható.

 

Fotók mellett HD720p felbontású videókat is rögzíthetünk vele, és QR kód szkennerként is használható. Jár hozzá egy fotó- és videó-szerkesztő program. Az egér BlueEye érzékelővel dolgozik, a felbontása 1200 dpi.

Teljes magyar ékezetes Bluetooth billentyűzet

Hosszabb szöveg bevitele az érintőképernyőn meglehetősen kényelmetlen. Akinek rendszeresen erre van szüksége, az előbb-utóbb elgondolkodik egy Bluetooth billentyűzet beszerzésén. Ezek azonban nem olcsók, és kevés gyártó kínál teljes, azaz valamennyi magyar ékezetes betűt tartalmazó típust. Az iPhone-hoz, iPad-hoz és Android alapú tabletekhez használható Genius LuxePad 9100-ból már elérhető a magyar kiosztású változat is. Billentyűzet Windows 7/Vista/XP, Apple iOS4, Android 3.0 és ezeknél későbbi operációs rendszer alatt használható.

 

Az Android alatt működő tabletek tulajdonosainak tudniuk kell, hogy az ékezetes betűk használata csak elvileg megoldott, a gyakorlatban a különböző gyártók eszközei eltérően kezelik az „idegen” karaktereket és előfordul, hogy nem használható minden magyar ékezetes betű.
A LuxePad 9100 funkcióbillentyűin a mediavezérlő funkciók is elérhetőek, a mellékelt bőr védőtok pedig a tablet támasztékául is szolgálhat.

Hirdetés

Médialejátszó és töltő egyben

Az iPod az iPhone és az iPad beépített hangszórója aprócska, zenehallgatásra gyakorlatilag alkalmatlan. Ezeket a készülékeket a Genius SP-i600 dokkolójára téve 2x2 watt teljesítménnyel hallgatható a zene, a mellékelt távvezérlővel pedig minden médialejátszó funkció kezelhető. A készülékek tartófelülete elforgatható álló vagy fekvő pozícióba, és a dokkoló akkumulátor töltő is egyben. Az SP-i600 a következő típusokat támogatja: iPad2, iPad, iPhone4/3/3GS, iPod touch/Classic/Nano.

 

Rendelkezik egy 3,5 mm-es jack vonalbemenettel is, amelyre noteszgépet, MP3 lejátszót, gyakorlatilag bármilyen hangkimenetel rendelkező lejátszó eszközt csatlakoztathatunk. Frekvenciaátvitele 100Hz – 20kHz, a jel-zaj viszony jobb mint 70 dB.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.