Hirdetés

Új infók derülhettek ki a közelgő Xiaomi Redmi Note 12-ről



|

Jó tippünk van arra például, hogy milyen apróság fogja hajtani a Xiaomi vadonatúj okostelefonját.

Hirdetés

Kínában picit korábban, hozzánk pedig az év elején érkezett meg a Xiaomi Redmi Note 11 széria, ennek ellenére a kínai gyártó rövidesen már bemutathatja a viszonylag friss mobilok utódjait is.

Van esély rá, hogy még tavasszal sor kerül a bemutatóra, időközben pedig már el is kezdtek szállingózni az állítólagos információk az új sorozatról.

Hirdetés

Egy forrás szerint a Xiaomi Redmi Note 12 három különböző modellben lesz elérhető, így az alap mellett érkezik egy Pro és egy Pro+ is. Elméletileg mindhárom készüléket a MediaTek egy-egy chipje hajtja majd meg, így a sima Redmi Note 12-ben egy Dimensity 810, a Próban egy Dimensity 1300, a Pro+ variánsban pedig egy Dimensity 8000 ketyeghet.

Korábbi infó alapján arra számíthattunk, hogy már áprilisban bemutatja újdonságait a Xiaomi, de a forrás alapján ez megváltozott, így előreláthatólag májusban lesz esedékes a dolog. Persze ajánlott megfelelő távolságtartással kezelni ezeket az értesüléseket, és azt is észben tartani, hogy a Kínába szánt verziók jó eséllyel sok területen eltérnek majd a nyugati piacokra szánt darabokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.