Hirdetés

Új iPod shuffle, már öt ragyogó színben



|

Hirdetés

Három hónappal ezelőtti ősbemutatója óta az új iPod shuffle nagy sláger a vásárlók körében, hiszen kisebb mint egy gyufásdoboz, alig 15 gramm és az alumínium burkolatába integrált csíptetőnek köszönhetően minden idők legkényelmesebben, akár divatos kiegészítőként is viselhető iPod modellje lett. Az iPod shuffle 1 GB flash tárat tartalmaz, mely akár 240 dal tárolását és változatos, véletlenszerű lejátszását is lehetővé teszi.

"Az iPod shuffle a legdivatosabb, leginkább hordható digitális lejátszó"- mondta Greg Joswiak, az Apple iPod termékcsalád nemzetközi marketingjéért felelős alelnöke. "A zenerajongók most már akár öt divatos színben is választhatják iPod shuffle lejátszójukat." Az iPod shuffle az Apple népszerű mixelő szolgáltatásának köszönhetően véletlenszerű sorrendben is képes a dalokat lejátszani, egy akkumulátor-feltöltéssel akár 12 órán keresztül is. A mellékelt dokkal Mac vagy PC számítógéphez kapcsolva az iTunes innovatív AutoFill funkciója önműködően újra-és-újra megtölti az iPod shuffle tárát a kedvenc dalokból készült legújabb véletlenszerű válogatással. Használatához iTunes 7.0 szoftver szükséges; valamint Mac számítógép USB 2.0 kapuval és Mac OS X 10.3.9 (vagy újabb) operációs rendszerrel, vagy PC Windows XP SP2 (vagy újabb) illetve Windows 2000 SP4 (vagy újabb) rendszerrel.
Az új, színes iPod shuffle modellek hamarosan Magyarországon is a viszonteladók üzleteibe kerülnek.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.