Hirdetés

Új kezelőfelületet kap a Samsung Galaxy S7



|

A Nougatot már teszteli a Samsung, és állítólag a Galaxy Note 7-ről megismert kezelőfelületet is megkapja a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge.

Hirdetés

A napokban derült ki, hogy a Samsung már teszteli az Android Nougat verzióját a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékeken. A rossz hír, hogy valószínűleg a frissítés csak hónapok múlva érkezik. De van jó hír is. 

Hirdetés

A jelentések alapján a Galaxy S7-es páros megkapja a Galaxy Note 7-nél látott Grace UX kezelőfelületet a közelgő nagy frissítéssel. 

A Grace UX egy új megközelítés a TouchWiz világában, és egyelőre kizárólag a Galaxy Note 7-en látható. A SamMobile úgy tudja, mindkét Galaxy S7 megkapja ezt az újítást a Nougattal, ráadásul simábban lesz kezelhető, mint jelenleg. 

Szó esett a mindig bekapcsolt kijelzőről is, aminek a funkcióit továbbfejlesztik, szintén a Galaxy Note 7 szintjére. 

Sajnos a Nougat megjelenésére a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge tulajdonosainak még sokat kell várniuk, az általánosságban is lassú frissítési helyzetet valószínűleg tovább rontotta a Galaxy Note 7 visszahívása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.