Hirdetés

Új Lenovo alkalmazások mobilokra és táblákra



|

A vállalat hétköznapi problémákat kíván megoldani.

Hirdetés

A szokásához híven a Mobile World Congress szakkiállításon is résztvevő Lenovo hétfőn bejelentette az öt alkalmazásból álló DOit programcsomagját, az elsősorban androidos okostelefonjaival vagy táblagépeivel rendelkezők számára kitalált szoftverekkel hétköznapi igényeket kíván kiszolgálni a vállalat.

Hirdetés


- SHAREit – azonnal megosztja az információkat több eszköz között hálózati költségek nélkül
- SECUREit – felgyorsítja az eszközöket, valamint megvédi őket a vírusoktól és más rosszindulatú kódoktól
- SYNCit – elmenti és visszaállítja a kapcsolati adatokat, az SMS-eket és a híváslistákat
- SNAPit Camera – kamera app többféle fényképezési üzemmóddal
- SEEit Gallery – lehetővé teszi az egyérintéses kreatív szerkesztést és a hatékony fotókezelést


Az egyetlen kakukktojás a kínálatban a SHAREit alkalmazás, ugyanis a vezeték nélküli adatmegosztásra kitalált szoftver androidos eszközök mellett most áprilistól kezdve iOS-re és Windowsra is elérhető lesz. Az alkalmazások a Lenovo készülékeken exkluzív SNAPit Camera és SEEit Gallery kivételével ingyenesen letölthetőek a Google Play Store-ból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.