Hirdetés

Új mindentudó Olympus diktafonok



|

A DS sorozat nem csak rögzít, hanem hagyományos MP3/WMA-lejátszónak sem semmi

Hirdetés

Olympus DS-30
Olympus DS-40
Az új diktafonok Ideálisak a mozgásban lévő üzletemberek számára, üzleti megbeszélésekhez, interjúkhoz, előadásokhoz és konferenciákhoz. Jó szolgálatot tesznek bírósági felvételek készítésénél, vagy otthoni pihenés közben, kellemes dallamokat, vagy hangoskönyveket hallgatva. A DS sorozat elegendő memóriát kínál, és energia igénye is alacsony, így a felhasználók hosszabb felvételeket készíthetnek, és hosszabb ideig játszhatnak le.

 

A mono és sztereó felvételi lehetőség azt jelenti, hogy LP üzemmódban maximalizálható a helykihasználás, míg kiváló minőségű sztereó (STXQ) üzemmódban tiszta, éles felvételek készíthetőek.

 

Ezek a modellek a WMA formátumú hangrögzítésen és lejátszáson kívül MP3 fájlformátumot is lejátszanak, így a felhasználók letölthetnek és lejátszhatnak zenét, hangüzenetet, online előadásokat, hangoskönyveket és sok mást.


Olympus DS-50
A DS család fő jellemzői:

  • Kimagasló hangminőség: kiváló felvételi és lejátszási minőség.

  • Sokoldalúság: öt felvételi minőség választható – LP a maximális helykihasználásért, SP, HQ, SHQ vagy STXQ (extra minőségű sztereó) a legkiválóbb minőségű felvételekért.

  • Még egyszerűbb használat: nagyméretű, kontrasztos LCD kijelző fehér háttérvilágítással és kiemelkedő, precíziós gombok.

  • Fejlett sztereó lejátszás zajcsökkentéssel a tiszta érthetőségért, változó

     

    hangvezérlés az emberi hang kihangsúlyozására, lassú és gyors lejátszás az egyszerű jegyzetrögzítéshez.

  • Egyszerű kezelés: automatikus archiválás és szinkronizálás, öt programozható figyelmeztető hangjelzés és időzített felvétel.

  • Többet bírnak: két darab AAA elemmel 26 órányi lejátszás fülhallgatóval, vagy több mint 30 óra felvételi idő.

  • Gyors adatátvitel: le- és feltöltés USB 2.0-n keresztül.

  • Több lehetőség: távirányító, tok és egyéb tartozékok.

 

 

 

DS-30

Felvétel, hallgatás, tanulás, pihenés… csodálatos hangminőségben. LP üzemmódban több mint 66 órányi felvétel készíthető, a beépített 256MB memóriának köszönhetően. A DS-30 digitális hangrögzítő elegendő helyet kínál, hogy a felhasználó próbára tegye kiváló hangzását. A nagyméretű, fehéren világító LCD kijelzőn tisztábban látszanak a betűk, így könnyebben megtalálhatóak és lejátszhatóak a felvételek, illetve tölthetünk le hangüzeneteket és hangoskönyveket. Mi több, kompakt méretének és a levehető sztereó mikrofonnak köszönhetően tökéletes konferenciatermekben és előadótermekben történő használatra. A DS-30 elegáns, szürke színben kapható.

 

DS-40

Azok számára, akik még több felvételi időt szeretnének, vagy hosszabb idejű, a DS-40 az ideális választás. Az 512MB beépített memóriába több mint 136 órányi felvétel rögzíthető LP üzemmódban, több mint 17 óra SHQ sztereó és több mint 8 óra STXQ sztereó minőségben. A WMA formátumú felvétel és lejátszás mellett ugyanilyen módon támogatja az MP3 fájlokat, a hangoskönyvek és hangüzenetek lejátszását. A DS-30 modellhez hasonlóan minden funkció egyszerűen elérhető a nagyméretű, fehéren világító kijelző és a kiemelkedő gombok segítségével. A DS-40 ezüst színben vásárolható meg.

 

DS-50

1 GB beépített memóriájával az új DS-50 igazán hosszú felvételi időt kínál: több mint 275 óra LP üzemmódban, és több mint 17 óra még a legkiválóbb minőségű STXQ sztereó üzemmódban is. Ennek a kapacitásnak egy része természetesen szabadon hagyható a kedvenc MP3 és WMA zenék, letöltött hangüzenetek és hangoskönyvek számára – amelyek között egyszerű a navigáció akár hangvezérléssel, akár az intuitív menürendszer használatával. A DS-50 sötétkék, metál színben kapható.

 

 

A DS sorozat idén januárától kapható az üzletekben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.