Hirdetés

Új néven hódíthat a HTC csúcsmobilja



|

Nem csak egy névváltást szellőztettek meg, de képeket is kaptunk az eszközről.

Hirdetés

A HTC nagy dobásra készül következő csúcstelefonjával, amit eddig csak One M10-ként emlegetett a szakma. Az egészen gyakran jó tippeket szállító @evleaks információi szerint a megszokott névtől búcsúzunk, amit megerősíteni látszik az is, hogy a marketinganyagokban eddig is csupán #powerof10 hashtaggel hivatkoztak a készülékre.

Hirdetés

A HTC 10 egy sokak által várt alapos külső átszabáson is átesett, legalábbis ha hihetünk a kiszivárgott fényképeknek, majd a később érkezett rendernek. Vannak információk már a hardverrel kapcsolatban is, ezek szerint 5,25 hüvelykes QHD kijelzőre, 12 MP-es kamerára (aminek minőségét korábban nagyon méltatták), ujjlenyomat-olvasóra és USB Type-C csatlakozóra is számíthatunk, belül pedig Snapdragon 820, Adreno 530 és 4 GB RAM bújik meg.


Az idei Mobile World Congress-t kihagyta a HTC 10, ám állítólag még márciusban megejtik a hivatalos bemutatóját. Kíváncsian várjuk, hogy mikor erősíti meg vagy cáfolja a gyártó a kiszivárgott információkat, ahogyan azt is, valóban számíthatunk-e májusi megjelenésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.